Kunstgebit stuk?

Wij staan voor u klaar voor het repareren van uw gebit

Vrijblijvend vakkundig advies

WILT U AF VAN UW LOSZITTENDE KUNSTGEBIT?​

Snel Uw Kunstgebit Laten Repareren​

KLAAR TERWIJL U WACHT!​

Problemen?​

NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP!​

Over ons

Altadent is bekend geworden door kwaliteit en de natuurlijke uitstraling die wij leveren. Ons tandtechnisch laboratorium is gevestigd in Arnhem en werkt samen met een klein team van ervaren tandtechniekers. Als pionier op het gebied van perskeramiek en CAD-CAM-technologie, integreren wij voortdurend de nieuwste technologie met de traditionele vaardigheden van onze tandtechniekers om unieke, op maat gemaakte restauraties en natuurlijke tanden te vervaardigen.

Wij werken voor een zeer selectief aantal veeleisende tandartsen in heel Nederland. Wij beschouwen deze tandartsen als partners in onze missie om patiënten voor te lichten over de voordelen van hoogwaardige, esthetische tandheelkunde. Wij ontwikkelen een hechte werkrelatie met onze partners op basis van wederzijds respect, effectieve communicatie en het delen van kennis in het streven naar perfectie

Praktijken die met ons samenwerken, waarderen de waarde van deskundige, technische ondersteuning. Zij doen een beroep op onze 30 jaar ervaring in esthetische tandheelkunde voor advies over behandelplanning, materialen en technieken. We werken met veel bekroonde praktijken en hebben daarbij vaak een belangrijke rol mogen spelen in hun succes.

Wij voeren de kunstgebit reparatie uit terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Tevens zullen wij de prothese polijsten en schoonmaken. Uw prothese is na de kunstgebit reparatie weer als nieuw.

De meeste reparaties duren ongeveer 1 a 1,5 uur. Soms is het noodzakelijk om eerst een afdruk te maken en duurt de reparatie wat langer. Een afdruk is bijvoorbeeld nodig als het kunstgebit gebroken is en de breuk door de basis gaat.

Vaak gaat een kunstgebit kapot omdat het al niet meer perfect paste. Door het slinken van de kaak gaat een kunstgebit langzaamaan los zitten. Dit kan leiden tot scheurtjes of breuken waardoor een kunstgebit reparatie onvermijdelijk is. Daarom adviseren wij u om uw kunstgebit ieder jaar te laten controleren.

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als uw kunstgebit kapot is. Misschien heeft u er dan ook aan gedacht om zelf uw kapotte kunstgebit te repareren. Dit is echter niet aan te raden. Probeer nooit zelf te lijmen, vijlen of schuren aan uw gebitsprothese! De kans is groot dat u uw prothese juist verder beschadigt en het kan problemen opleveren bij de uiteindelijke professionele reparatie. Vaak is het dan lastiger om een kunstgebit te herstellen of zelfs helemaal niet meer te herstellen.

Scroll naar top